Tilbyder Reykjavik til Delhi for 1.250 kroner

15-05-2018
Islandske WOW air har åbnet billetsalget på den første lavprisrute mellem Indien og Europa, og der sælges billetter til uhørt lave priser.

WOW air har tirsdag på et pressemøde i Delhi løftet sløret for satsningen i Indien, der med flere end 1,3 milliarder indbyggere er verdens næstmest folkerige land.

Der lægges ud med tre ugentlige flyvninger fra Keflavik til Delhi Indira Gandhi International Airport torsdag den 6. december, og fra den 7. januar 2019 øges der til fem ugentlige afgange.

Der flyves hver ugedag undtaget mandag og lørdag fra Keflavik International Airporrt kl. 11.45 med ankomst i den indiske hovedstadslufthavn kl. 03.15 den efterfølgende morgen lokal tid. Returflyvningen finder sted kl. 0700 med ankomst i Keflavik samme dag kl. 13.20.

WOW air vil benytte de helt nye Airbus A330-900neo på Indien-ruterne, og flyene indrettes med plads til i alt 365 passagerer. Forrest i kabinen vil der være seks rækker med syv såkaldte Big Seats på tværs. Lidt længere bagved kommer 32 XXL-seats, hvor der er otte sæder på tværs. Disse sæder har ekstra benplads.

Resten af kabinen består af 291 Economy Class-sæder i en 2-4-2 konfiguration, således at der vil være i alt otte passagerer på tværs af kabinen. Til sammenligning har SAS også otte sæder på tværs i SAS Go på selskabets A330´ere.

Uhørt lave kampagnepriser
Som det er vanligt med lavprisflyselskaberne, sparer man millioner af markedsføringskroner ved at sætte et begrænset antal sæder til salg til en særlig lav pris. Det vækker genlyd, og selskabets priser bliver i en periode synlige øverst på den første svarside i søgningen hos prissammenligningstjenesterne.

Således tilbyder WOW air på udvalgte afgange i januar en enkeltbillet fra Keflavik til Delhi for kun 1.250 kroner. Hertil skal så tillægges gebyrer for bagage, sædevalg og måltider.

“Vi er meget glade for at kunne tilføje New Delhi til vores liste over voksende destinationer uden for Europa “, siger Skúli Mogensen, der er administrerende direktør og grundlægger af WOW air.” Denne udvidelse understreger WOW airs løfte om at forbinde flere rejsende til så mange forskellige og spændende byer til de bedst mulige priser.”

WOW air satser tydeligvis på trafikken fra Nordamerika via Island til Indien og vice versa. Fra Indien er det således kun muligt at bestille billetter til 11 nordamerikanske destinationer udover London og Reykjavik, der er de eneste to europæiske destinationer i bookingoversigten.

 

Relaterede artikler:

Her præsenteres første Asien-rute fra WOW air

Icelandair til Indien i 2019

WOW air klar til at åbne Asien-ruter

 

Business Traveller Denmark ApS - Mariendalsvej 28 - 2000 Frederiksberg - Telefon: +45 33114413 - info@btdk.dk - CVR: 29322724